جنسن هوانگ

مدیریت، رسانه و بازار؛ استراتژی متفاوت انویدیا

نویسنده : مونیکا خدادوست
تایید کننده : تحریریه بروکر دلتا
انتشار: 6 ماه قبل
آخرین آپدیت: 6 ماه قبل
مدت زمان مطالعه:
2دقیقه زمان مطالعه

جنسن هوانگ، مدیرعامل شرکت انویدیا، در روزهای اخیر با حضور پررنگ در رسانه‌ها و محافل سیاسی بار دیگر نام این غول فناوری را در کانون توجه قرار داده است. او هفته گذشته به واشنگتن سفر کرد و در دیداری با دونالد ترامپ درباره محدودیت‌های صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی به چین گفت‌وگو داشت؛ موضوعی که نقش مهمی در رقابت فناوری میان دو اقتصاد بزرگ جهان ایفا می‌کند.

پس از این دیدار، هوانگ در مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی (CSIS) سخنرانی کرد و هم‌زمان، پادکست پرطرف‌دار جو روگن نیز میزبان گفت‌وگویی مفصل با او شد. این حضور رسانه‌ای گسترده باعث شد بحث درباره آینده تراشه‌ها، هوش مصنوعی و جایگاه انویدیا در این رقابت جهانی بیش از گذشته در میان افکار عمومی و سرمایه‌گذاران داغ شود.

تحلیلگران بازار معتقدند این تور رسانه‌ای حساب‌شده، فراتر از یک گفت‌وگوی تبلیغاتی ساده است. لیزا شرایبر، تحلیلگر سرمایه‌گذاری در گرادیِنت اینوستمنتس، می‌گوید سهام‌داران فعلی و سرمایه‌گذاران بالقوه، سخنان هوانگ را به‌عنوان نشانه‌ای از اعتماد به نفس مدیریتی و درک عمیق او از تحولات ژئوپلیتیکی و فناورانه ارزیابی می‌کنند.

خبرنگاران ارشد یاهو فایننس نیز بر این باورند که هوانگ با ترکیب سیاست، فناوری و روایت‌سازی رسانه‌ای، موفق شده صنعت نیمه‌رسانا را از یک موضوع تخصصی به بحثی عمومی‌تر تبدیل کند. در شرایطی که رقابت هوش مصنوعی میان آمریکا و چین شدت گرفته، نقش مدیرانی مانند هوانگ در شکل‌دهی به نگاه بازار و سیاست‌گذاران بیش از هر زمان دیگری پررنگ شده است.

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نبرد دلار و طلا
نبرد دلار و طلا، مذاکرات ایران بازارها را محتاط نگ...
2 هفته قبل
3دقیقه مطالعه
افت سنگین دارایی‌های دیجیتال
افت سنگین دارایی‌های دیجیتال، معامله‌گران از ریسک فاصله گرفتند 
2 هفته قبل
3دقیقه مطالعه
عقب‌نشینی نفت پس از خروج امارات از اوپک
خروج امارات از اوپک، تغییر معادلات عرضه جهانی
1 ماه قبل
3دقیقه مطالعه
1740998038 (5)
افت دلار در سایه دیپلماسی، امید به بازگشایی هرمز 
1 ماه قبل
2دقیقه مطالعه